SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na pražskou výstavu Sportovní fotografie roku 2019

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na pražskou výstavu Sportovní fotografie roku 2019 

Staroměstská radnice v Praze hostí přehlídku vítězných snímků ze soutěže Sportovní fotografie roku 2019 a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Do 29. března si v Křížové chodbě a Rytířském sále Staroměstské radnice můžete prohlédnout snímky předních českých sportovních fotoreportérů, kteří soutěžili v letošním ročníku Sportovní fotografie roku. Absolutním vítězem se stal Michal Červený, který zachytil skupinu horských cyklistů na Světovém poháru v Andoře.

Na výstavě návštěvníci spatří také práce Jana Kasla, Michala Sváčka, Dominika Bakeše nebo Lukáše Kaboně. Doplňuje ji expozice historických fotografií z olympijských her v Tokiu roku 1964 objektivem Karla Nováka nebo také přehlídka nejnovější tvorby loňského oceněného Lukáše Bíby.

Chcete zhlédnout výstavu Sportovní fotografie roku 2019? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky na výstavu.

Soutěžní otázka:

Kdo se stal hlavním vítězem soutěže Sportovní fotografie roku 2019?

A) Karel Novák

B) Michal Červený

C) Jan Kasl

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 21. února. Přejeme hodně štěstí!

Michal Beránek, Královská radost. Foto: Seven Days Agency

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Jan Kasl, Tomáš Dostál ve finále závodu Ironman na Havaji. Foto: Seven Days Agency

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!