Rage Against the Machine zpečeťují velký návrat světovým turné. Dorazí i do Prahy

Rage Against the Machine zpečeťují velký návrat světovým turné. Dorazí i do Prahy  

Public Service Announcement Tour. Tak zní název koncertní šňůry, kterou dnes oznámila losangeleská kapela Rage Against the Machine. Když minulý rok obnovila svou činnost, okamžitě se objevily spekulace, že je to jen otázka času, kdy se vrátí také na pódia. Nyní je všem pochybnostem konec!

Radost z návratu Rage Against the Machine je o to větší, že kapela při plánování světového turné nezapomněla ani na fanoušky z České republiky a jedna z koncertních zastávek se uskuteční také v Praze. Legendární metalisté vystoupí 8. září 2020 v O2 areně.

Rage Against the Machine jsou součástí hudební scény již od roku 1991. Hned jejich debutová eponymní deska, kterou vydali rok po svém založení, dosáhla globálního úspěchu a vyhoupla se na přední příčky hitparád. Kapela obdržela několik zlatých i platinových ocenění a jen v Americe prodala více než 3 miliony nahrávek. Spanilá jízda pokračovala v roce 1996 albem Evil Empire a o tři roky později nahrávkou The Battle of Los Angeles.

Krátce po vydání třetí desky oznámila skupina konec činnosti. Dva měsíce poté, co zveřejnila tuto zprávu veřejnosti, vydala kapela album Renegades. Až po sedmi letech získali členové opět chuť společně si zahrát. Objeli společně velké festivaly, jako jsou Rock am Ring, Rock im Park a Reading a Leeds, aby se v roce 2011 zase rozešli.

Další návrat Rage Against the Machine přichází až v roce 2019 a letos pokračuje světovou šňůrou. Fanoušci se tak dočkají opět živě slavných hitů, jako jsou Killing In Your Name, Know Your Enemy, Bullet In The Head, Bulls On Parade či People of the Sun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!