SOUTĚŽ: Oslavte dvacetiny kapely UDG v pražském Foru Karlín

SOUTĚŽ: Oslavte dvacetiny kapely UDG v pražském Foru Karlín 

Dosud největší koncert si ke svým dvacátým narozeninám nadělili členové formace UDG a vy u toho můžete být s nimi!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Je to neuvěřitelný, ale naše banda je spolu už dvacet let. A protože slavíme kulatiny, chceme dát fanouškům dárek v podobě výjimečného koncertu. Plánujeme neobyčejnou show po vizuální i obsahové stránce,“ slíbil basista domácího uskupení UDG Pavel Vrzák.

V playlistu jejich narozeninového koncertu, který se koná ve čtvrtek 26. března ve Foru Karlín, nebudou chybět známé hity jako Hvězdář nebo Kurtizána, ani zbrusu nové skladby. „Skládání písniček nám jde nejlépe na společných soustředěních. Tentokrát před samotným koncertem vyrážíme na tři prodloužené víkendy. Tam zkoušíme, kalíme a je děsná sranda,“ nechal se slyšet Vrzák.

Chcete se zúčastnit výročního koncertu UDG? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky na koncert.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje poslední album kapely vydané v roce 2016?

A) Ztraceni v inspiracích

B) Obsazeno místenkou

C) Emotikon

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 24. února. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv kapely

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!