SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na představení Přesně 42 zubů v pražském Divadle Kámen

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na představení Přesně 42 zubů v pražském Divadle Kámen 

V Divadle Kámen se 13. února uskuteční zběsilá jízda s (ne)dobrovolnou exkurzí do automobilové fabriky a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Futuristickou jízdu na starém výfuku, rituál mytologicky industriální radosti včetně prohlídky výrobního závodu slibuje inscenace Přesně 42 zubů, která bude na programu Divadla Kámen v pražském Karlíně ve čtvrtek 13. února.

Hra je kabaretem, pohádkou, rituálem, groteskou a poezií. Vypráví o lidech převtělených do lišek a vlků, o liškách a vlcích převtělených do lidí. Pojednává o lidských a zvířecích pudech, slabostech, o vymoženostech doby i jejích slabinách, o kvalitě a kvantitě strojů, které možná ani nepotřebujeme. A také o tom, že šťastné konce pohádek jsou vždycky relativní.

Chcete se zúčastnit únorové reprízy hry Přesně 42 zubů? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 1x2 vstupenky na představení.

Soutěžní otázka:

Která hra Divadla Kámen je inspirovaná dílem Jáchyma Topola?

A) S citem

B) Vražda u katedrály

C) OK plus F

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 10. února. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Divadlo Kámen

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!