Arakain vyrazí na jarní turné po regionech s deskou Jekyll & Hyde

Arakain vyrazí na jarní turné po regionech s deskou Jekyll & Hyde 

Na podzimní tour k poslednímu albu Jekyll & Hyde naváže metalová formace Arakain jarními koncertními zastávkami v jedenácti českých a moravských městech.

Turné kapela zahájila už v sobotu 25. ledna v Karlových Varech, další termíny ale chystá až v březnu a dubnu. Prezentovat na nich bude nejnovější nahrávku Jekyll & Hyde, jež vyšla v květnu loňského roku a obsahuje celkem dvanáct písní v čele se singlem Dnes ještě ne.

Fanoušci se na koncertech můžou těšit jak na skladby z nové desky, tak i osvědčené hity jako Slečna závist, Zimní královna nebo Dál dál se ptej.

Turné je regulérním pokračováním toho podzimního, takže playlist zůstane prakticky stejný. V minulosti bylo pouze album Apage Satanas zastoupeno tolika skladbami v koncertním playlistu, jako je to v případě současné novinky,“ uvedl kytarista a nejdéle hrající člen kapely Jiří Urban.

Na některých vystoupeních se po boku Arakain objeví na pódiu hosté, mimo jiné uskupení WALKMANZ, jehož debutový singl Až přijde láska vedl žebříčky tuzemských rockových rádií i hitparádu IFPI. Během celého turné metalovou partičku doprovodí skupina JEREM´I.

Vstupenky na jednotlivé koncertní zastávky Tour Jekyll & Hyde 2020 jsou již v prodeji.

TERMÍNY JARNÍHO TURNÉ:

6. 3. Kolín

7. 3. Jindřichův Hradec

13. 3. Kozojedy na Plzeňsku

14. 3. Lnáře na Strakonicku

20. 3. Olomouc

21. 3. Valašské Klobouky

3. 4. Teplice

4. 4. Jablonec nad Nisou

23. 4. Trutnov

24. 4. Zábřeh

25. 4. Rumburk

Foto: archiv kapely

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!