SOUTĚŽ: Poslechněte si naživo francouzskou partičku The Original Gypsies v Praze

SOUTĚŽ: Poslechněte si naživo francouzskou partičku The Original Gypsies v Praze 

V dubnu se do metropole vracejí králové romské hudby The Original Gypsies a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Do obrovské tančírny v pražském Foru Karlín zvou světoznámí The Original Gypsies, kteří se na místo činu vrátí ve středu 15. dubna. Během dvouhodinové show rozezní halu slavnými nahrávkami jako Bamboleo, Volare nebo Baila Me.

V The Original Gypsies působí zakládající členové kapely The Gipsy Kings – Chico Bouchikhi, Canut Reyes a Paul Reyes. Její styl částečně vychází z hispánských stylů a inspiraci čerpá zejména z romské hudby, skupina se někdy označuje za představitele žánru rumba catalana.

Vznikla před více než čtyřmi dekády v jihofrancouzském městě Arles proslaveným pobytem malíře Vincenta van Gogha. Na kontě má dvacet milionů vydaných desek a písně na několika filmových soundtracích, mimo jiné snímku Big Lebowski.

Chcete se zúčastnit pražského koncertu The Original Gypsies? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 1x2 vstupenky na koncert.

Soutěžní otázka:

Ve kterém městě vznikla původní kapela The Gipsy Kings?

A) Arles

B) Lyon

C) Nice

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 7. února. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: theoriginalgypsies.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!