Alicia Keys představí novou desku na světovém turné. Nevynechá ani Českou republiku

Alicia Keys představí novou desku na světovém turné. Nevynechá ani Českou republiku  

Zpěvačka, skladatelka a producentka Alicia Keys vydá již 20. března své sedmé studiové album. Desku s názvem Alicia vyjede představit na koncertní šňůru, v rámci níž dorazí také do České republiky.

No One, If I Ain’t Got You či Girl on Fire. Na světovém turné zazpívá Alicia Keys kromě písní z chystané desky také své největší hity. Pořadatelé koncertu slibují i speciální multimediální pódiovou prezentaci. Do Evropy dorazí osmatřicetiletá rodačka z New Yorku 5. června, kdy vystoupí v irském Dublinu. Do české metropole zavítá 25. června, a to do O2 areny.

Alicia Keys má na svém kontě již patnáct cen Grammy. Debutové album Songs in a Mirror vydala v roce 2001, zatím poslední Here v roce 2016. Díky řádné sbírce hitů prodala již více než 40 milionů hudebních alb po celém světě. Kromě toho se prosadila také jako herečka, a to třeba ve snímcích Sejmi eso, Holka na hlídání či Tajný život včel.

A prosadila se nejen před kamerou, ale také za ní, když v roce 2011 režírovala jednu z povídek v rámci TV série Five vyprávějící příběhy žen bojujících s rakovinou prsu. Ostudu neudělala ani jako spisovatelka, a to díky knize Tears for Water: Songbook of Poems & Lyrics by Alicia Keys. Je i spoluzakladatelkou neziskové organizace Keep a Child Alive, která poskytuje zdravotní péči, bydlení a další služby lidem postiženým HIV v Africe a v Indii. Keys je její světovou ambasadorkou.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!