SOUTĚŽ: Zažijte energické představení Mother Africa v Praze

SOUTĚŽ: Zažijte energické představení Mother Africa v Praze 

Show Mother Africa s vystoupením talentovaných umělců ze sedmi afrických zemí míří do pražského Kongresového centra a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Jedinečná show Mother Africa, která posledních sedmnáct let představuje divákům skutečné životy obyvatel černého kontinentu, bude v pátek 28. února na programu Kongresového centra v Praze.

Návštěvníky čeká představení plné akrobatických kousků, živé hudby, tance a přiblížení tamějších tradic a rituálů, v níž vystupují tři desítky nadaných afrických umělců, mezi nimi třeba jeden z nejohebnějších mužů planety – Mohamed Ben Silha z Pobřeží slonoviny, který zvítězil v soutěži Afrika Got Talent, nebo světoznámá choreografka a tanečnice Noluyanda Mqualwana z JAR.

Chcete se zúčastnit pražského představení Mother Africa? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky na show.

Soutěžní otázka:

Ve kterém roce vzniklo představení Mother Africa?

A) 2015

B) 1990

C) 2003

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 3. února. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Hans Jürgen Hermann

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!