Eminem vydal nečekaně nové album. Obsahuje i kontroverzní song o střelci z Las Vegas

Eminem vydal nečekaně nové album. Obsahuje i kontroverzní song o střelci z Las Vegas  

Americký raper Eminem opět překvapil své fanoušky! Bez jakéhokoliv předchozího oznámení vydal svou jedenáctou desku Music to Be Murdered By. Stejně jako předchozí Kamikaze vychází pod jménem Eminemova alter ega Slim Shadyho.

Deska Music to Be Murdered By nabízí dvacítku nových tracků, na nichž Eminemovi hostuje hned několik kolegů z branže. Nechybí zpěvačka Skylar Grey, písničkář Ed Sheeran, raperka Young M.A či nedávno zesnulý Juice WRLD.

Album má hned tři verze přebalu. Dva z nich jsou parafrází na stejnojmenné album Jeffa Alexandra z roku 1958, na jehož coveru se objevuje Alfred Hitchcock, král hororů. Ten byl také velkou inspirací pro Eminemův aktuální počin, který se jako předchozí nahrávky opět nevyhýbá kontroverzím. Ty se tentokrát týkají především songů Darkness a Unaccommodating.

V první jmenované hovoří Eminem ústy střelce, který při střelbě v Las Vegas v říjnu roku 2017 zastřelil 58 lidí bavících se na country festivalu Route 91. V tracku Unaccommodating pak pobouřil veřejnost odkaz na sebevražebný bombový útok v Manchester Areně, ke kterému došlo během koncertu Ariany Grande. Útok si vyžádal 22 obětí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!