My Chemical Romance se po letech vrací do Evropy! Spekulace ukončili podivným videem

My Chemical Romance se po letech vrací do Evropy! Spekulace ukončili podivným videem  

Velká Británie se může už v červnu těšit na velký comeback. Koncert v Milton Keynes totiž oznámila americká rocková formace My Chemical Romance.

V pondělí 20. ledna kapela My Chemical Romance publikovala na svých sociálních sítích nové video, kterým láká na svůj britský koncert. Ten se uskuteční 20. června 2020 na MK Stadium v Milton Keynes. Ve videu s názvem An Offering se postava v kápy a s maskou kostlivce za doprovodu instrumentální hudby prodírá lesem, aby došla k jakési podivné satanistické svatyni. Po videu následuje oznámení o britském koncertu, o kterém se dlouho jen spekulovalo.

My Chemical Romance vznikli v roce 2001 a hudební svět si podmanili především singly Welcome to the Black Parade, Teenagers či I´m Not Okay (I Promise). V březnu roku 2013 ale kapela oznámila, že končí. Až v říjnu minulého roku vyhlásila comeback. První společná show v nové etapě skupiny proběhla již 20. prosince v klubu Shrine v Los Angeles. Vstupenky na show, o které si mnozí mysleli, že bude zase na dlouho jediná, se vyprodaly za pouhé čtyři minuty. A to stál jeden lístek 172 dolarů.

Losangeleská show vydělala kapele téměř 1, 5 milionů dolarů. My Chemical Romance navíc oznámili i koncerty v Austrálii, na Novém Zélandu a v Japonsku. O jejich návratu do Evropy se spekulovalo dlouho. A nyní je konečně jasno! Vyjedou My Chemical Romance i do dalších evropských zemích? O tom bohužel informace zatím nejsou.

Foto: www.mychemicalromance.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!