SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Festival krátkých filmů Praha

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Festival krátkých filmů Praha 

Rádi byste se vydali na Festival krátkých filmů Praha? Máme pro vás vstupenky!

Od středy 22. do neděle 26. ledna nabídne letošní ročník Festivalu krátkých filmů Praha nejlepší a neinspirativnější krátké filmy z celého světa. I letos uvidíte desítky nejnovějších krátkých snímků v již tradičních sekcích – v mezinárodní soutěži, v přehledovém programu aktuálních českých filmů, v sekci experimentálních filmů Labo a v noční show Brutal Relax Show.

Program letošního ročníku festivalu zahrnuje taky sekce věnované významným režisérským osobnostem, národním kinematografiím, významným festivalům zaměřeným na krátkometrážní tvorbu i programy laděné podle žánrů. Na jednotlivé bloky filmů můžete jít hned do dvou pražských kin: Světozor a kino Pilotů. Festival organizuje společnost Film Servis Festival Karlovy Vary, pořadatel Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary.

Chcete vidět některý z bloků plných inspirativních krátkometrážních filmů? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky na libovolný blok filmů kromě slavnostního zahájení.

Kolikátý ročník Festivalu krátkých filmů Praha se letos koná?

A) 13.
B) 15.
C) 17.

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v úterý 21. ledna. Přejeme hodně štěstí!

Foto: Pragueshorts

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Kino Světozor

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!