SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na pražský koncert Nazareth

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na pražský koncert Nazareth 

Skotská rocková formace Nazareth míří do našeho hlavního města a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Hardrockové uskupení Nazareth, které na hudební scéně funguje více než půlstoletí, chystá v rámci výročního turné několik zastávek také v České republice. Kromě nestárnoucích hitů jako coververze balady Love Hurts, Dream On nebo Where Are You Now představí i dvanáct skladeb z posledního alba s názvem Tattooed On My Brain.

V letošním roce si skotskou partičku můžete naživo poslechnout v pátek 7. února na zimním stadionu v Ústí nad Labem, kde je doprovodí domácí Turbo, v sobotu 8. února v pardubickém PVV Ideon a nakonec v pondělí 20. dubna ve Foru Karlín v Praze.

Chcete si naživo poslechnout Nazareth v Praze? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x2 vstupenky na koncert.

Soutěžní otázka:

Ve kterém roce vydala kapela Nazareth slavnou nahrávku Love Hurts?

A) 1980

B) 1998

C) 1974

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve čtvrtek 30. ledna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Dagmar Heinrich-Hoppen, Facebook Nazareth

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!