Teorie velkého třesku odešla se ctí. Více diváků měl jen sport a Oscary

Teorie velkého třesku odešla se ctí. Více diváků měl jen sport a Oscary 

Teorie velkého třesku svým specifickým humorem bavila diváky po celém světě. Po dvanácti letech seriál skončil, o jeho oblíbenosti může svědčit i to, že jako jediný hraný titul pronikl ve Spojených státech do desítky nejsledovanějších pořadů roku 2019.

Na pomyslném žebříčku sledovanosti obsadily osm příček z deseti sportovní přenosy, divácky nejatraktivnějším se stal, jako již tradičně, Super Bowl, který si nenechalo ujít téměř 99 milionu diváků. Velkou pozornost zaznamenaly také Oscary. Sedmé místo pak patřilo právě Teorii velkého třesku, oblíbenému seriálu o partě mladých fyziků a jejich přítelkyň.

Jim Parsons a Mayim Bialiková v rolích fyzika Sheldona a jeho přítelkyně Amy

Poslední díl The Change Constant/The Stockholm Syndrome, odvysílaný ve Spojených státech v polovině května, vytvořil absolutní rekord pro epizodu seriálu. V klasické televizi měl skoro 25 milionů diváků. Druhou nejsledovanější epizodou byl díl The Donation Oscillation se sledovaností 18,85 milionu. Žádný jiný seriál v letošním roce hranici 18 milionů diváků nepřekonal. V Česku Teorii velkého třesku vysílá Prima Cool, tuzemští diváci ale nové epizody viděli se zpožděním.

Hlavní protagonisté seriálu v současné době pracují na nových projektech. Kaley Cuoco alias blondýnka Penny produkuje vlastní seriál The Flight Attendant (Letuška) pro HBO, ve kterém si také sama zahraje. Připravovaný seriál se bude natáčet letos na podzim, obsahovat by měl osm hodinových dílů. Jim Parsons (Sheldon) a Mayim Bialik (Amy) zase pracují na seriálu Carla. Bialik zde ztvární hlavní roli, zda se před kamerou objeví i Jim Parsons zatím není jisté.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!