Legendy osmdesátých let společně na turné. Whitesnake zahrají s Europe v Brně

Legendy osmdesátých let společně na turné. Whitesnake zahrají s Europe v Brně 

Whitesnake jsou anglická hudební hardrocková skupina, která se na scéně pohybuje již více než čtyřicet let. Přestože v současnosti funguje formace již v jiném složení než dříve, stále je aktivní. Letos na jaře vydala nové album a příští rok vyjede na turné. Hostem na připravovaných koncertech jim budou švédští Europe.

Novou desku Flesh & Blood představila kapela i letos na pražském koncertu v červnu. Repertoár chystaného turné bude mimo skladeb z nového alba zahrnovat zároveň jejich největší hity

Speciální koncert se uskuteční 19. května 2020 v brněnské DRFG Areně. Vstupenky budou k prodeji od 20. prosince 2019 od 10,00. Lístky bude možné pořídit za 890 - 1590 Kč.

Kapela Whitesnake vznikla v roce 1977. David Coverdale ji založil poté, co opustil Deep Purple a nahrál dvě sólová studiová alba. Za více než čtyřicet let hudebního působení vyzkoušela několik různých hudebních žánrů, hráli například blues-rock (např. desky "Trouble", "Lovehunter") nebo hard-rock ("Slide It In", "Whitesnake")

"Jsme skutečně nadšeni a těšíme se na to, až v roce 2020 opět zahrajeme v České republice a společně jednou oslavíme 40. výročí Whitesnake. A jsem moc vděčný, že už čtyřicet let cestuji po tomto neuvěřitelném světě - chceme svými koncerty oslavit ty nezapomenutelné okamžiky s miliony lidí," uvedl Coverdale

Na připravovanou šňůru si navíc nevybrali jen tak nějakého hosta. Společně s nimi se představí švédská rocková kapela Europe. 

Jedna z nejúspěšnějších evropských kapel současnosti, která se do paměti veřejnosti vryla především hitem The Final Countdown na konci semdesátých let. Do České republiky se vrací ráda a opakovaně, letos v létě tu vystoupila v rámci festivalu Benátská!

 

Foto: Facebook skupiny Whitesnake 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!