Holografická Whitney Houston vystoupí s původní živou kapelou v Praze

Holografická Whitney Houston vystoupí s původní živou kapelou v Praze 

V podobě hologramu bude v roce 2020 v rámci světového turné koncertovat zpěvačka Whitney Houston, která zesnula před sedmi lety. 26. března se zastaví v pražském Kongresovém sále, kde ji doprovodí původní živá kapela, zpěváci a tanečníci. Tour připravila společnost BASE Hologram, která takto „vzkřísila“ už Michaela Jacksona či Marii Callas.

Hologramové koncerty pořádá firma BASE Hologram ve spolupráci s pozůstalými zpěvačky. Během koncertu virtuální Whitney Houston zazpívá své nesmrtelné hity jako I Will Always Love You, I Wanna Dance with Somebody, How Will I Know nebo třeba I Have Nothing.

„Projektem The Hologram Tour vytváříme nový typ divadelního koncertního zážitku, jehož cílem je zachytit ono kouzlo. Pokaždé, když Whitney vstoupila na pódium, vydala ze sebe obrovské charisma a emoce – to je to, co se chystáme předat publiku. Je nám ctí, že můžeme v našem projektu její odkaz dále uchovávat,“ uvedl generální ředitel BASE Hologram Brian Becker.

Dramaturgie koncertu nazvaného Večer s Whitney bude pod taktovkou americké tanečnice, choreografky a režisérky hudebních klipů Fatimy Robinson, která vymyslela choreografii například pro video k singlu Remember The Time Michaela Jacksona či režírovala klip k písni All About That Bass zpěvačky Meghan Trainor nebo Hey Mama kapely The Black Eyed Peas.

Show s holografickou zpěvačkou odstartuje tour v únoru příštího roku ve Velké Británii, následně poputuje do Nizozemska, Rakouska, Švédska a dalších evropských zemí, zamíří i do Mexika či Spojených států.

Foto: archiv BASE Hologram

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!