Hudební novinky, týden #50: Vánoční turné Lucie Bílé, Mikolase Josefa i soundtrack k Jokerovi

Hudební novinky, týden #50: Vánoční turné Lucie Bílé, Mikolase Josefa i soundtrack k Jokerovi 

Vánoce jsou tu cobydup, není ale proč plašit - lepší je chvíli vydechnout, což jde dobře třeba na koncertě nebo u nového CD. Nechte se inspirovat, co nás čeká tento týden v hudebním světě!

Lucie Bílá

Dvacetinásobná česká slavice Lucie Bílá tradičně končí kalendářní roky vánočními galakoncerty. Letos oslaví tato úspěšná zpěvačka letošní svátky oslaví nejúspěšnější česká zpěvačka velkým předvánočním turné po celé republice. Největší zastávkou bude pražská O2 arena, kde vystoupí už toto úterý od 19 hodin. Bílé Vánoce Lucie Bílé pokračují však i v dalších dnech – ve středu zazpívá v Děčíně, ve čtvrtek ve Varnsdorfu, v sobotu v Bechyni, v neděli Handlové… a pokračovat bychom mohli až do 23. prosince!

Top Dream Company v Jazz Docku

Ve čtvrtek do klubu na smíchovské náplavce dorazí jedenáctičlenné hudební těleso z Prahy Top Dream Company. Jejich hudba v sobě mísí funk, soul, disco a groove. V rámci svého prosincového koncertu předvede svou typickou energickou show plnou zemitých groovů, kvalitních vokálů a ostrých rifů dechové sekce. Své nejnovější, čtvrté studiové album Funk You! pokřtili právě v Jazz Docku a na koncertě tak uslyšíte vedle starších a známějších písní i novinky z této desky.

Mikolas Josef

Čtyřiadvacetiletý hudebník Mikolas Josef objíždí republiku s vánočním turné. Jeho vůbec první koncert ve Foru Karlín byl komplet vyprodaný a s úspěchy pokračoval i dále. Ne nadarmo byl mezi finalisty Eurovize 2018. S názvem Closer to You se vydá celkem do čtyř měst, tento čtvrtek ho uvidíte třeba v brněnském SONO music clubu, v sobotu pak v BrickHousu v Ostravě. Těšte se na profi taneční show, africké vokalisty a jedinečné osobní výpovědi v písních jako Me Gusta nebo Free.

Kapitán Demo

Největší hity od počátku kariéry Kapitána Dema, známého pro svérázný smysl pro humor i mnoha hudebními styly, uslyšíte v sobotu na jeho velkém koncertě ve Foru Karlín v Praze. Fanoušci mohou očekávat i velkolepou multimediální show a hlavně hitovky napříč všemi čtyřmi vydanými alby Kapitána Dema. Začátek je plánován na 20 hodin.

Nové album Adama Mišíka i soundtrack z Jokera

2.0, tak zní název nového, v pořadí již druhého alba dvaadvacetiletého zpěváka a herce Adama Mišíka. Přesvědčit se, jak deset nových skladeb uspěje na popovém trhu, se můžete po jeho vydání tento pátek sami.

Od pátku taky seženete na CD soundtrack z nového filmu Joker, o který se zasloužila islandská violoncellistka a skladatelka Hildur Gudnadottir. Hollywoodský trhák s Joaquinem Phoenixem v titulní roli a Robertem de Niro v roli Franklina dotvářela její krásná hudba, kterou si teď můžete pustit i samotnou z nosiče.

Foto: YouTube

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!