Aerosmith přijedou v červnu po deseti letech do Prahy

Aerosmith přijedou v červnu po deseti letech do Prahy 

24. června se naplní naděje všech, kteří mají rádi americkou rockovou legendu Aerosmith a s napětím sledovali plány na jejich světové turné příští rok. Na první letní středu si naplánovali zastávku v Praze, kam zamíří po dlouhých deseti letech.

Aerosmith teď čeká série koncertů v Las Vegas. Na rok 2020 ale plánují během turné Deuces Are Wild vycestovat do Evropy. Mezi 13. červnem a 27. červencem se zastaví v mnoha zemích, a fanoušci z Česka mohou jásat, že i v Praze! 24. června u nás vystoupí po deseti letech. Velkolepý koncert se odehraje v O2 areně.

Tour v příštím roce skupina oslaví 50 let na scéně, protože vznikli už v roce 1970 v Bostonu. Zpočátku se proslavili hity jako Dream On, Sweet Emotion a Walk This Way. Ani v dalších etapách své dlouhé kariéry ale neusnuli na vavřínech. V 80. letech vypustili do světa dodnes oblíbené skladby jako Angel a Cryin‘, se kterými se naladili na více mainstreamový pop té doby.

Ani v devadesátých letech nelenili a jejich sláva neuvadala – kdo by neznal třeba písně Livin‘ On The Edge, I Don't Want to Miss a Thing nebo Crazy? Poslední album Music from Another Dimension vydali roku 2012. Dodnes ale koncertují. Získali i mnoho hudebních ocenění včetně čtyř Grammy, jsou členy Rock’n’rollové síně slávy a najdete je i na Hollywoodském chodníku slávy.

Skupina kolem charismatického zpěváka a frontmana Stevena Tylera je vůbec nejprodávanější americkou kapelou. Přečkali několik přestávek po rozhádání nebo problémy s drogami, vždy se jim ale podařilo dát se znovu dohromady i s energií, kterou zažijete právě na koncertě.

Vstupenky na koncert Aerosmith v O2 areně se pohybují v cenovém rozmezí 2590 - 4293 Kč a začnou se prodávat 13. prosince v 10:00. Členové Live Nation klubu mohou nakupovat už od 11. prosince ráno.

Foto: Metalheadzone.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!