Charitativním koncertem Olgy Lounové začal advent v Lucerně

Charitativním koncertem Olgy Lounové začal advent v Lucerně

Vánoční charitativní koncert zpěvačky Olgy Lounové, který se konal v první adventní neděli v pražské Lucerně, byl jejím vůbec prvním koncertem v tomto sále s neopakovatelnou atmosférou, kde koncertovaly slavné světové hvězdy.

hodnoceno 1x
Líbí? Pošlete to dál...

Výtěžek z koncertu byl určen pro Nadační fond Grácie, který pomáhá převážně ženám a dětem po nemoci, kteří trpí ztrátou vlasů. K těm patří i malá Terezka, které se i touto cestou snaží pomoci nadační fond získat vysněnou paruku z pravých vlasů.

Poprvé v Lucerně

Ne že by Olga Lounová ještě v Lucerně nikdy nezpívala, zpívala s Karlem Gottem na hudebních cenách, ale nyní šlo o její první samostatný koncert v tomto nádherném sále. A když je něco poprvé, tak to musí stát za to - si nejspíš řekla i Olga, protože téměř dvouhodinový program za to rozhodně stál.

Velká ledková scéna, speciální efekty a hosté Václav Noid Bárta, Elis Mráz, Milan Peroutka, Jan Bendík, Lea, Bon Art Music orchestr a dětský pěvecký sbor Coro Piccolo Praha se postaral o vánoční atmosféru, kterou Olga Lounová doplnila svým přístupem a komunikací s publikem a fanoušky. Píseň K výškám si s ní zazpívalo celé publikum, s písní Jsem optimista vytvořila český rekord s 291 lidmi živě streamujícími vysílání na sociálních sítích v průběhu koncertu a na Lásku v housce si s ní na podiu zatancovaly dvě děti z publika. Za zmínku stojí i píseň Protože to nevzdám k projektu Gump, který má pomáhat zachraňovat psy z různých útulků.

Tak jak symbolicky celý vánoční charitativní koncert Olgy Lounové jako „Anděla“ začal, tak i symbolicky v podobě „Mikuláše“ skončil, tak doufejme, že nás za rok opět nějakým podobným koncertem potěší.

Na průběh koncertu se můžete podívat v naší velké fotogalerii.

Další náhodné fotky z galerie...

Charitativním koncertem Olgy Lounové začal advent v LucerněCharitativním koncertem Olgy Lounové začal advent v Lucerně Charitativním koncertem Olgy Lounové začal advent v LucerněLea Trávníčková

|

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...