SOUTĚŽ: Vyhrajte voucher na novou laser game v Hamleys v centru Prahy

SOUTĚŽ: Vyhrajte voucher na novou laser game v Hamleys v centru Prahy 

V listopadu otevřelo hračkářství Hamleys v Praze novou arenu s názvem Cesta kolem světa, kde si laser game nyní můžete vyzkoušet i vy!

Cesta kolem světa, jedna z mála arén svého druhu v historickém srdci Prahy, disponuje nejaktuálnějším systémem Gen 8 s dotykovým displejem na zbrani a také displejem přímo na vestě od australského výrobce Laserforce.

Dobrodružství, při němž hráči procestují Afriku, Asii, Ameriku i Antarktidu, si v hračkářství Hamleys v ulici Na Příkopě 14 nedaleko Václavského náměstí může užít až dvanáct účastníků starších 5 let najednou.

Chcete si zahrát novou laser game v pražském Hamleys? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x1 voucher, který platí na tři hry.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje nejnovější systém, který používá laser game v Hamleys?

A) Gen 1

B) Gen 4

C) Gen 8

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 16. prosince. Přejeme hodně štěstí!

Nová laser game v centru Prahy. Foto: archiv Hamleys

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Hamleys

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!