Zakladatel Pink Floyd Nick Mason dorazí do Prahy se svou skupinou

Zakladatel Pink Floyd Nick Mason dorazí do Prahy se svou skupinou  

Jeden ze zakládajících členů legendární kapely Pink Floyd Nick Mason po loňské úspěšné koncertní šňůře, kterou absolvoval se svým bandem Saucerful of Secrets, připravuje další turné. Během něho zavítá také do české metropole.

Nick Mason a Saucerful of Secrets se vrátí do České republiky téměř po roce od svého posledního koncertu. „Letošní vystoupení, které proběhlo v červenci v Lucerně, se vydařilo a kapela si ho spolu s návštěvníky koncertu náramně užila. Hned po vystoupení jsme se s managementem dohodli, že se k nám brzy vrátí,“ vysvětluje za pořadatelskou agenturu 10:15 Entertainment Milena Palečková.

Kapela v čele s Nickem Masonem dorazí do Prahy 27. května 2020, kdy vystoupí ve Foru Karlín. „Původně jsme mysleli, že budou chtít hrát opět v Lucerně, ale vzhledem k technice a vybavení, které si přivezou, jsme zvolili další osvědčené místo,“ dodává Palečková. Kapela slibuje zbrusu nový program, který však bude stále založen především na raných písních hvězdných Pink Floyd.

Nick Mason je zakládajícím členem a hvězdným bubeníkem Pink Floydů. Rockovou formaci Saucerful of Secrets založil v roce 2018 spolu s kytaristou Lee Harrisem. Jejich repertoár tvoří zejména písně raného období skupiny Pink Floyd. Důvodem pro založení nové kapely bylo totiž to, že si chtěl Mason připomenout nezapomenutelné období a atmosféru doprovázející první alba a koncerty světové legendy.

Foto: Jill Furmanovsky

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!