Ovace ve stoje a nový klip, to je Frankenstein v RockOpeře Praha

Ovace ve stoje a nový klip, to je Frankenstein v RockOpeře Praha

RockOpera Praha má za sebou více než desetiletou historii. Za tu dobu se scéna prosadila především mezi fanoušky tvrdší muziky, protože repertoár žánrově nevystupuje z mixu rocku, metalu a elektroniky. Představení Frankenstein, jehož premiéra proběhla před necelým rokem, není výjimkou, přesto dokáže oslovit i širší publikum.

hodnoceno 1x
Líbí? Pošlete to dál...

Mohou za to především pěvecky výrazné hlavní role v podání Jana Toužimského (Arakain), Viktora Dyka nebo Žántí. Představení, ve kterém vyniká kromě klasického rockového zpěvu i efektní ohňová show, má své skalní příznivce, kteří neváhají tvůrce a herce odměnit potleskem ve stoje. Na své si ale přijde i divák preferující jiné hudební žánry. Je totiž opravdu na co se dívat, o čemž se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Další náhodné fotky z galerie...

Ovace ve stoje a nový klip, to je Frankenstein v RockOpeře PrahaOvace ve stoje a nový klip, to je Frankenstein v RockOpeře Praha Ovace ve stoje a nový klip, to je Frankenstein v RockOpeře PrahaOvace ve stoje a nový klip, to je Frankenstein v RockOpeře Praha

|

RockOpera Praha nabídne brzy i tyto akce (Další akce v Praze)

80%

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...