Bubenická formace Groove Army spojí své síly s houslovým virtuosem Pavlem Šporclem

Bubenická formace Groove Army spojí své síly s houslovým virtuosem Pavlem Šporclem 

Fenomenální bubenická formace Groove Army se v pondělí 25. listopadu vrátí do Lucerna Music Baru se svojí koncertní show Royal Squad. S bubeníky v maskách a uniformách si letos zahraje i houslový virtuos Pavel Šporcl.

Audiovizuální projekt Royal Squad jste ve vyprodaném Lucerna Music Baru měli šanci vidět již před rokem. Přední český bubeník a perkusista Tokhi, stojící v čele Groove Army, však tentokrát navíc láká na netradiční spojení s Pavlem Šporclem, který si s kapelou zahraje hned několik skladeb.

Tokhi hrál kdysi ve Šporclově hudebním programu Sporcelain jako perkusista. „Byla to pro mě ohromná zkušenost, naplněné sály, skvělí lidé v kapele i okolo, moc mě to bavilo. Hodně jsme si sedli a potkáváme se různě doteď, jsme kamarádi. Jsem moc rád, že na naši nabídku kývnul,” říká Tokhi.

Pavel Šporcl zároveň dodává, že o podobném spojení přemýšlel už dlouho, společné plány s Tokhim však dosud hatily jeho pracovní závazky a plný diář. „Sám jsem na to zvědavý, bude to spojení velmi netradiční. Musíme na tom hodně zapracovat, tak aby hudba zněla přirozeně a přitom byla překvapující. Určitě použijeme něco ze Sporcelainu, ale také skladby Groove Army. Bude to nepochybně pecka,“ láká na koncert Šporcl.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!