SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Labutí jezero v podání souboru Royal Moscow Ballet v Praze, Brně i Ostravě

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Labutí jezero v podání souboru Royal Moscow Ballet v Praze, Brně i Ostravě 

Během adventu do českých měst zavítá ruský soubor Royal Moscow Ballet s klasickým představením Labutí jezero a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Přední ruští tanečníci odehrají představení Labutí jezero plné silných lidských citů s melodiemi romantického skladatele Petra Iljiče Čajkovského během sedmi prosincových termínů v Praze, Brně a Ostravě.

Uznávaný soubor Royal Moscow Ballet se nejprve ukáže českému publiku v neděli 1. prosince od 14 a od 19 hodin na Brněnském výstavišti. Následně poputuje do hlavního města, kde v Kongresovém centru Praha vystoupí v pátek 6. prosince od 19 hodin a poté v sobotu 7. prosince od 13.30 a od 18 hodin. V neděli 8. prosince se tanečníci předvedou v ostravské Multifunkční aule Gong, a to od 14 a od 19 hodin.

Labutí jezero v podání Royal Moscow Ballet. Foto: archiv JVS Group

Chcete zhlédnout představení Labutí jezero ve vybraném městě a termínu? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x2 vstupenky na vybrané představení.

Soutěžní otázka:

Kdo složil hudbu k baletu Labutí jezero?

A) Dmitrij Šostakovič

B) Sergej Rachmaninov

C) Petr Iljič Čajkovskij

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v úterý 26. listopadu. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv JVS Group

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!