Ozzy Osbourne ohlásil náhradní termín zrušeného pražského koncertu

Ozzy Osbourne ohlásil náhradní termín zrušeného pražského koncertu  

Na začátku října oznámil zpěvák Ozzy Osbourne svým českým fanouškům smutnou zprávu. Kvůli zdravotním komplikacím musel zrušit pražský koncert, který se měl uskutečnit 29. února 2020. Nyní však konečně oznámil nový termín!

Několikanásobný držitel Grammy a člen Rockandrollové síně slávy Ozzy Osbourne oznámil náhradní termíny svého evropského No More Tours 2. Původně měla jeho koncertní šňůra proběhnout v lednu a v únoru. Fanoušci si ale budou muset ještě o pár měsíců déle počkat. Turné odstartuje 23. října ve Velké Británii. Poslední koncert odehraje 7. prosince ve finských Helsinkách.

Ozzy Obourne se do Prahy nově podívá 13. listopadu, kdy vystoupí v O2 areně. Doprovodí je při tom anglická heavy metalová kapela Judas Priest. Vstupenky zakoupení na původní termín koncertu zůstávají v platnosti.

„Nemůžu se dočkat, až znova pohnu zadkem, ale musíte být trochu trpělivější. Chci být na 100 procent připraven vyrazit, pořádně to na vás rozbalit a vystřelit vás z bot. Neodcházím do důchodu, pořád koncertuju a také je tu nové album. Všem fanouškům upřímně děkuju za trpělivost a loajalitu, miluju vás,“ vysvětlil Ozzy Osbourne.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!