Queen Relived podruhé. Organizátoři přidávají druhý koncert legendárních hitů

Queen Relived podruhé. Organizátoři přidávají druhý koncert legendárních hitů 

Skupina Queenie chystá hned dvě velké show věnované legendární rockové kapele. Kvůli velkému zájmu o megakoncert Queen Relived 2020 se rozhodla připravit ještě jeden.

Queenie patří mezi nejlepší světové trubite skupiny. Na svém kontě má 1200 odehraných koncertů po celém světě. Nyní se soustředí na Prahu. Do O2 areny naplánovala hned dva večery plné těch nejlepších a největších hitů legendární britské kapely Queen, jejíž hvězda nehasne ani po smrti jejího famózního frontmana Freddieho Mercuryho.

„Máme ohromnou radost z takového zájmu o show Queen Relived a s celou kapelou se těšíme, že si obrovskou stage užijeme se všemi diváky hned dvakrát po sobě,“ říká frontman kapely Queenie Michael Kluch, který dokáže zazpívat slavné skladby v původním rozsahu Freddieho Mercuryho.

„To, co děláme, je hudební divadlo. Máme autentické nástroje, písně, hrajeme v původních tóninách, nosíme dobové kostýmy a na jevišti jsme každý ve své roli. Nejde o imitaci, my jednoduše hrajeme Queen,“ vysvětluje Kluch, který se skupinou Queenie hrál třeba i před britskou královnou Alžbětou II. nebo na MontreuxJazz Festivalu, na němž vystoupila v 80. letech i skupina Queen.

Organizátoři chtějí koncerty podpořit Freddieho charitativní organizaci Mercury Phoenix Trust. „Věříme, že zážitek z koncertu bude takový, jako kdyby skutečný Freddie Mercury zpíval se svou kapelou v době své největší slávy, ale s tou nejlepší technikou 21. století,“ dodává producent koncertní show Martin Zoubek.

Koncerty se uskuteční 15. a 16. května 2020 v pražské O2 areně. Skupina chce speciálním dvojkoncertem s velkou show připomenout 50. výročí od založení skupiny Queen, které připadá právě na rok 2020.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!