Poslední pusa. KISS oznámili, že se ještě jednou vrátí do České republiky

Poslední pusa. KISS oznámili, že se ještě jednou vrátí do České republiky 

Po epické pětačtyřicetileté kariéře, která zahájila éru rockových legend, KISS oznámili, že v roce 2020 prodlouží svou závěrečnou šňůru příhodně pojmenovanou END OF THE ROAD. Skupina potvrdila, že se v rámci rozlučkového turné ještě jednou vrátí do České republiky, kde vystoupí ve středu 1. července 2020 v pražské O2 areně.

Loučit se kapela začala už v lednu šňůrou koncertů po Kanadě a Severní Americe, odkud se v květnu přesunula do Evropy. V Praze hudebníci vystoupili v červnu v rámci akce Prague Rocks, kde jejich koncert navštívilo 25 tisíc fanoušků. Tuzemskému publiku předvedli neopakovatelnou show, nechyběly typické kostýmy, vyplazené jazyky ani proslulé masky.

KISS svůj poslední koncert v České republice odehrají 1. července 2020 v pražské O2 areně © Getty Images

Po koncertech v Evropě se KISS vrátili do USA a Kanady, koncem letošního roku se svým turné navštíví ještě Nový Zéland, Austrálii a Japonsko. Nyní kapela oznámila, že si svoje loučení ještě prodlouží a přidala celou řadu koncertů, mimo i jiné vystoupení v pražské O2 areně. Úplně poslední koncert by měla kapela odehrát doma, v New Yorku, a to 17. července 2021.

Sama kapela o závěrečné koncertní šňůře své kariéry říká: "Toto turné bude závěrečná oslava pro ty, kteří nás viděli a poslední šance pro ty, kteří ne. KISS Army, rozloučíme se na našem posledním turné s naší největší show a pak půjdeme tam, odkud jsme přišli. Odejdeme stejně, jako jsme přišli. Nedotčení a nezadržitelní."

KISS jsou jednou z nejznámějších a nejvlivnějších rockových kapel všech dob. Jedná se o jedinečnou skupinu, která v roce 2014 vstoupila do Rokenrolové síně slávy, vydala 44 alb a prodala po celém světě více než 100 milionů desek. Kariéru kapely, jejíž koncerty jsou dokonalým zážitkem, provázely rekordně navštěvované koncertní šňůry. Turné END OF THE ROAD je věnováno milionům fanoušků po celém světě.  

Fotografie: Jen Rosenstein

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!