Harry Styles z One Direction vystoupí poprvé v Praze. Dorazí s novou deskou

Harry Styles z One Direction vystoupí poprvé v Praze. Dorazí s novou deskou  

Love On Tour. Tak nazval své chystané turné anglický zpěvák Harry Styles, který na sebe výrazněji upozornil jako člen populární kapely One Direction. Na koncertní šňůře, během níž se zastaví také v České republice, představí své druhé sólové album.

Deska s názvem Fine Line vyjde 13. prosince a fanoušci na ní najdou třináct nových songů. Turné Love On Tour uspořádal Harry Styles k propagaci nové nahrávky. Oblíbený zpěvák se během něho představí také českým fanouškům, vystoupí totiž vůbec poprvé i v Praze, a to 11. května 2020 v O2 areně.

Harry Styles se dostal na první příčky hudebních hitparád jako člen chlapecké kapely One Direction. Během šesti aktivních let prodala skupina miliony alb a singlů po celém světě. Získala téměř dvě stovky prestižních ocenění, mezi nimiž nechybí ani Brit Awards, MTV Video Music Awards, Billboard Music Awards či American Music Awards. Přestože One Direction vyprodávali i ty největší koncertní haly, se v roce 2016 kapela odmlčela a její členové se začali věnovat svým projektům. Styles si mimo jiné zahrál i v Nolanově dramatu Dunkerk.

Sólovou kariéru odstartoval Harry Styles debutovým singlem Sign Of The Times. V roce 2017 následovalo vlastní album, které hudebníka katapultovalo mezi nejsledovanější britské umělce současnosti. Na debut naváže v prosinci deskou Fine Line, z níž Styles zveřejnil pilotní singl Lights Up. Zpěvák říká, že je deska především o sexu a pocitech smutku. Rovněž přiznává, že při jejím natáčení konzumoval psychedelické drogy.

Jak tahle kombinace dopadla, se budou moci přesvědčit fanoušci na pražském koncertu živě. Vstupenky jdou do předprodeje 22. listopadu.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!