SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na mimořádný koncert Sametové minuty v Obecním domě v Praze

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na mimořádný koncert Sametové minuty v Obecním domě v Praze 

Jedinečné spojení rozličných hudebních žánrů na jednom pódiu přinese pražský koncert Sametové minuty a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Za pár dnů uplyne třicet let od pádu komunistického režimu v Československu a u této příležitosti pořádá Symfonický orchestr hlavního města Prahy FOK jedinečný koncert s názvem Sametové minuty. Obecní dům v Praze rozezní v pátek 22. listopadu večer jazzové, funkové či soulové melodie.

Na jednom pódiu se orchestr ve spolupráci s kontrabasistou Lukášem Vernerem setká s multižánrovou kapelou minus123minut v čele se Zdeňkem Bínou, která se na české hudební scéně pohybuje přes dvě dekády. Jejich rozdílné styly ještě umocní aranže pod taktovkou dirigenta Martina Kumžáka.

Chcete se zúčastnit pražského koncertu Sametové minuty? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x2 vstupenky na koncert.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje frontman skupiny minus123minut?

A) Zdeněk Bína

B) Martin Kumžák

C) Fredrik Janáček

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 18. listopadu. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv FOK

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!