SOUTĚŽ: Vyhrajte knížku Egon: Děsná psina blogerky Petry Baďurové s osobním věnováním

SOUTĚŽ: Vyhrajte knížku Egon: Děsná psina blogerky Petry Baďurové s osobním věnováním 

Kynoložka a blogerka Petra Baďurová vydala knihu humorných vzpomínek na svého psa Egona a jedna může být vaše!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

„Jsem pes. Jmenuju se Egon. Jsem z Prahy. Jsem pašák. A krasavec. S úžasným pohledem,“ citoval úvodní slova německého ovčáka Egona z knížky Petry Baďurové herec Ondřej Pavelka na crowfundingovém portálu Hithit, kde autorka hledala podporu pro její tištěné vydání. Cílenou částku se podařilo vybrat a publikace spatřila světlo světa letos v říjnu.

Blogerka a „pejskařka“ v knize Egon: Děsná psina vypráví o svém milovaném mazlíčkovi, který s ní strávil dvanáct let. Její vzpomínky na čtyřnohého přítele jsou plné ironických postřehů, důvěrně známých situací i kynologického know-how, které autorka sbírá po celý život.

Chcete získat výtisk knihy Egon: Děsná psina s autogramem a osobním věnováním od autorky? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 1 knížku od Petry Baďurové.

Soutěžní otázka:

Jaké plemeno psa byl Egon?

A) labrador

B) jezevčík

C) německý ovčák

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 25. listopadu. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!