Veronika Spurná odstartovala své hudební turné. Vysněnou šňůru zakončí v Praze a Plzni

Veronika Spurná odstartovala své hudební turné. Vysněnou šňůru zakončí v Praze a Plzni 

Herectví, hudba a sociální sítě. To spojuje talentovanou Veroniku Spurnou, která si na Hané začala plnit svůj velký sen.

Fanoušci české populární hudby ji mohou znát jako bývalou členku dívčí formace 5angels, kde zpívala mezi lety 2013 a 2015, aktuálně ale působí především na svých 350 tisíc odběratelů na kanálu Youtube.

Tam také před více než dvěma lety představila první autorskou píseň Letní tóny, která řádně odstartovala její sólovou dráhu. Kromě vlastních skladeb ale nabízí i cover verze. Naposledy své příznivce potěšila hitem Beautiful People Eda Sheerana

"Já jsem ráda, že toho mám tolik, že zpívám, hraju i natáčím, alespoň to není tak stereotypní. Člověk se může jednou vyřádit na pódiu, pak být zase někdo trochu jiný před kamerou, trochu klidnější," uvedla před rokem v rozhovoru pro televizi Seznam. Nyní tedy vítězí hudba a její šňůra po celé České republice, ve které nechybí ani zastávky v Plzni nebo Praze.

Dvacetiletá zpěvačka, herečka a youtuberka si zahrála i ve filmu nebo v divadle a svůj talent nespurně nabídne divákům a posluchačům i na zbývajících zastávkách její hudební šňůry, na které nabízí také autogramiádu nebo setkání s nejvěrnějšími fanoušky.

This is ME tour:

Ostrava 16.11.
Litoměřice 30.11. 
Hradec Králové 7.12. 
České Budějovice 14.12. 
Praha 15.12. 
Plzeň 20.12

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!