Nejnovější články » Filmové novinky

Návrat hororové klasiky. Do kin opět zavítá kultovní zabiják Ghostface

10.11.2019,

Letos uplynulo třiadvacet let od doby, kdy kina uvedla první film z kultovní hororové série Wese Cravena s názvem Vřískot. Následovaly další tři díly, z nichž poslední byl uveden v roce 2011. Přestože v tuto chvíli není jisté, zda se bude jednat o filmový remake nebo pokračování čtvrtého snímku, zřejmé je, že se zabiják Ghostface v kinech opět ukáže. Informaci přinesl internetový server Bloody Disgusting.

Společnost Spyglass Media oznámila, že pracuje na vytvoření dalšího snímku z legendární filmové série, ve které figuruje maskovaný zabiják nazývaný Ghostface

V tuto chvíli není zřejmé, kdo všechno se bude na tvorbě nového snímku podílet. Jistojistě to nebude režisér předchozích filmů Wes Craven, který před více než čtyřmi lety zemřel. V úvahu samozřejmě přichází Kevin Williamson, který pro všechny předchozí snímky napsal scénář. 

Zároveň je nejasné, kdo si v novém snímku zahraje. A protože dostupných informací je opravdu minimum, na internetu se již fanoušci pouštějí do horlivých debat o nové filmové podobě a jeho možných vyústěních. 

Námět snímku se dočkal také seriálového zpracování, první dvě série odvysílala televizní stanice MTV a dočkaly se převážně pozitivních ohlasů. Třetí série s podtitulem Vzkřísení měla premiéru letos 8. července na stanici VH1 a přinesla zcela novou dějovou linku. 

Foto: server Bloody Disgusting