Návrat hororové klasiky. Do kin opět zavítá kultovní zabiják Ghostface

Návrat hororové klasiky. Do kin opět zavítá kultovní zabiják Ghostface 

Letos uplynulo třiadvacet let od doby, kdy kina uvedla první film z kultovní hororové série Wese Cravena s názvem Vřískot. Následovaly další tři díly, z nichž poslední byl uveden v roce 2011. Přestože v tuto chvíli není jisté, zda se bude jednat o filmový remake nebo pokračování čtvrtého snímku, zřejmé je, že se zabiják Ghostface v kinech opět ukáže. Informaci přinesl internetový server Bloody Disgusting.

Společnost Spyglass Media oznámila, že pracuje na vytvoření dalšího snímku z legendární filmové série, ve které figuruje maskovaný zabiják nazývaný Ghostface

V tuto chvíli není zřejmé, kdo všechno se bude na tvorbě nového snímku podílet. Jistojistě to nebude režisér předchozích filmů Wes Craven, který před více než čtyřmi lety zemřel. V úvahu samozřejmě přichází Kevin Williamson, který pro všechny předchozí snímky napsal scénář. 

Zároveň je nejasné, kdo si v novém snímku zahraje. A protože dostupných informací je opravdu minimum, na internetu se již fanoušci pouštějí do horlivých debat o nové filmové podobě a jeho možných vyústěních. 

Námět snímku se dočkal také seriálového zpracování, první dvě série odvysílala televizní stanice MTV a dočkaly se převážně pozitivních ohlasů. Třetí série s podtitulem Vzkřísení měla premiéru letos 8. července na stanici VH1 a přinesla zcela novou dějovou linku. 

Foto: server Bloody Disgusting

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!