Bestie zpět v Evropě! Iron Maiden se vrací i se svou výjimečnou show

Bestie zpět v Evropě! Iron Maiden se vrací i se svou výjimečnou show  

Britská legenda Iron Maiden vyrazí příští rok na závěrečnou etapu svého Legacy Of The Beast Tour, během něhož se zastaví také v české metropoli.

V rámci koncertní šňůru si Iron Maiden zastaví v Praze 7. července 2019, kdy vystoupí na Sinobo Stadium, dříve známém jako Eden Arena. Vrátí se po dvou letech od svého posledního koncertu, který se uskutečnil na pražským Letňanech. Vstupenky jdou do prodeje 15. listopadu v 9.00.

Kapela během turné Legacy Of The Beast, které bylo zahájeno minulý rok, navštívila již 39 zemí po celém světě. Její show viděly téměř dva miliony fanoušků. „Dosud jsme se měli na turné Legacy fantasticky a reakce na jevištní show a na všechny šílené rekvizity, které jsme připravili, byli fenomenální,“ raduje se zpěvák kapely Bruce Dickinson, „celá skupina si užila spoustu zábavy, a jsme opravdu nadšení, že se vracíme do Evropy, kde oslovíme ještě více našich fanoušků.“

Na závěrečnou etapu světového turné s sebou kapela přibere dva speciální hosty, a to skupiny Airbourne a Lord The Lost. Iron Maiden slibují výběr těch největších hitů z celé své kariéry, tudíž si na své přijde skutečně každý. Kromě hudby se mohou těšit i na výjimečný vizuální požitek. Iron Maiden s sebou totiž do Evropy přivážejí show, která se jen tak nevidí. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Fortuna Arena v Edenu nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Fortuna Arena v Edenu

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!