SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na pražský koncert kapely Wohnout

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na pražský koncert kapely Wohnout 

V pondělí 11. a v úterý 12. listopadu vystoupí v pražské Retro Music Hall rocková partička Wohnout a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Do domovského klubu Retro na pražských Vinohradech se vrací skupina Wohnout, která se na české hudební scéně pohybuje více než dvě dekády. Předkapelou jim 11. a 12. listopadu bude Civilní Obrana.

Wohnout v současné době hraje ve složení Jan a Matěj Homolovi (kytara a zpěv), Jiří Zemánek (baskytara) a Zdeněk Steiner (bicí). Mezi jejich nejúspěšnější singly patří třeba Svaz českých bohémů, Gastrosexuál, Barbíno? nebo Fanynka.

Chcete se zúčastnit některého ze dvou listopadových koncertů kapely Wohnout v Praze? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x2 vstupenky na koncert.

Soutěžní otázka:

Ve kterém roce vznikla kapela Wohnout?

A) 1996

B) 2004

C) 2010

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v neděli 10. listopadu večer. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Matěj Homela při koncertu. Foto: archiv kapely

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!