Po zrušeném koncertě se Sting vrátí do Slavkova u Brna, fanoušky čeká dynamická show

Po zrušeném koncertě se Sting vrátí do Slavkova u Brna, fanoušky čeká dynamická show 

V létě sice Sting plánovaný koncert v zámeckých zahradách ve Slavkově u Brna odvolal kvůli nemoci, svým fanouškům ale slíbil náhradu. Nyní už je oficiální, že svoje slovo dodrží. S programem My Songs vystoupí na stejném místě v neděli 5. července a představí to nejlepší ze své tvorby.

My Songs bude dynamická show zaměřená na nejoblíbenější Stingovy skladby, v rámci koncertu zazní písně jeho sólové kariéry, jakož i skladby skupiny The Police. Fanoušci se tak mohou těšit na hity jako Fields Of Gold, Shape Of My Heart, Roxanne nebo Demolition Man, které zahraje v doprovodu své rockové kapely.

Album s názvem My Songs, ke kterému turné odkazuje, vyšlo letos v květnu a obsahuje soudobé interpretace zpěvákových nejslavnějších hitů. Na začátku listopadu bude k dispozici také zvláštní vydání desky, které bude obsahovat bonusové CD s novými koncertními nahrávkami ze světového turné My SongsWorld Tour. Současně bude 8. listopadu vydáno digitální album s názvem My Songs: Live obsahující 11 nových koncertních nahrávek, které byly rovněž zachyceny na světovém turné My SongsWorld Tour.

Společnosti Cherrytree Management a Live Nation potvrdily, že Sting příští rok v létě vyrazí do Evropy s programem My Songs © Kevin Mazur

Skladatel, zpěvák, autor, herec a aktivista Sting získal uznání ve všech těchto rolích a přesto se vzpírá snadnému označení. Narodil se v anglickém Newcastlu, v roce 1977 se přestěhoval do Londýna a spolu se Stewartem Copelandem a Andy Summersem založil skupinu The Police. Společně vydali pět alb, získali šest cen Grammy a v roce 2003 byli uvedeni do Rock and Rollové síně slávy.

Jako jeden z nejvýraznějších sólových umělců na světě získal Sting dalších 11 cen Grammy, Zlatý Globus, cenu Emmy, obdržel čtyři nominace na Oscara a mnoho dalších ocenění. Během své pestré kariéry prodal více než 100 milionů svých alb, ať už s kapelou The Police nebo jako sólový umělec.

Příští rok zpěvák uvede program My Songs v Las Vegas, od pátku 22. května 2020 se představí v Colosseum v Caesars Palace. Na koncertech budou představeny jeho skladby s dynamickými vizuálními odkazy na některé z jeho ikonických a inspirativních videoklipů.

Fotografie: John Parra, Getty Images

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Zámek Slavkov - Austerlitz nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Zámek Slavkov - Austerlitz

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!