Skupina Kabát vyrazí příští rok na podzimní turné. Láká na slavné hity i na nové album

Skupina Kabát vyrazí příští rok na podzimní turné. Láká na slavné hity i na nové album  

Jedna z nejpopulárnějších českých kapel vyrazí příští podzim na halové turné. Kabáti během něj navštíví 17 měst po celé České republice, aby svým fanouškům představili písně z chystané desky.

Koncerty budou opět probíhat přímo uprostřed zimních stadionů a víceúčelových hal. Podobné pódiové řešení kapela využívala již v minulosti a velice ji baví, byť má i své nevýhody. „Mizí možnost se zašít o pauze u aparátu a vydechnout,“ říkají členové skupiny s nadsázkou. Návštěvníci díky tomu budou mít k pódiu a tím pádem i k samotné kapele mnohem blíže.

Z hlediska repertoáru se chce kapela Kabát zásadně odlišit od toho, co hrála na posledním koncertním turné. Podstatnou část setlistu by tam měly zabrat nové věci z chystaného alba. „Vypadá to jako alibismus, ale po těch letech už je to vlastně klišé, ale i jasný postoj! Dokud s tím nebudeme spokojeni na sto procent, tak to prostě nevyjde. Intenzivně se na tom dělá už od ledna a práce pokračují. Chceme vždy ještě lepší desku, než byla ta poslední! Chceme vydat prostě nejlepší CD,“ dodávají Kabáti.

Turné odstartuje kapela 7. října v Chomutově. Následovat budou Karlovy Vary, Plzeň, České Budějovice, Třebíč, Brno, Ostrava, Hradec Králové a další. K vrcholu koncertní šňůry pak dojde 26. listopadu v pražské O2 areně.

Termíny turné: 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!