Herec Kiefer Sutherland opět vymění stříbrné plátno za hudební pódium. Do Prahy doveze novou desku

Herec Kiefer Sutherland opět vymění stříbrné plátno za hudební pódium. Do Prahy doveze novou desku  

Kiefera Sutherlanda znají fanoušci především jako profesionálního herce. Svou hereckou kariéru buduje již více než třicet let. Zahrál si ve snímcích, jako jsou Stůj při mně, Mladé pušky, Hráči se smrtí či Smtihlav. Stal se rovněž tváří oblíbené akční televizní série 24 hodin.

Sutherland se ale věnuje i své hudební kariéře. V roce 2016 vydal svou debutovou nahrávku Down In A Hole, která sklidila velký úspěch jak u fanoušků, tak rovněž u kritiky. Na ní v dubnu 2019 navázal vydáním druhé desky Reckless & Me, kterou nyní dorazí představit fanouškům i do Prahy, kde vystoupí 15. února, a to v Lucerna Music Baru.

Autorem skladeb druhého studiového alba je téměř výhradně sám Sutherland. Občasně přispěl i jeho dlouholetý přítel a producent Jude Cole. Žánrově se soustředí především na country music, ale objevují se na něm i vlivy folku, rocku, blues a dalších žánrů.

„Jako herec vím, že schopnost navázat spojení s publikem spočívá v síle příběhu nebo postavy,“ vysvětluje Kiefer Sutherland, „ale tohle je něco jiného. Tohle jsou osobní příběhy mého života. I když mám v životě štěstí, jsou věci, kterým se vyhnout nedá – vaši přátelé umírají, něco vás hodně zklame, někdo vám zlomí srdce. Doufám, že moje písničky pomohou mně i publiku uvědomit si, že nikdo z nás v tom nejede sám. V tom je jistá úleva. Alespoň pro mě.“

Vstupenky jdou do prodeje v pátek 1. listopadu od 10:00.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!