Své největší hity i nové album doveze do Prahy zpěvačka Avril Lavigne

Své největší hity i nové album doveze do Prahy zpěvačka Avril Lavigne  

Complicated, Girlfriend i Sk8er Boi. Nejen těchto hitů, ale rovněž písní z nové desky se dočkají fanoušci kanadsko-francouzské zpěvačky Avril Lavigne. Do Prahy dorazí v březnu příštího roku.

Po pěti letech vydala pop punková senzace minulého desetiletí Avril Lavigne nové studiové album Head Above Water. Dlouhou hudební pauzu způsobila lymská borelióza, s níž zpěvačka dlouho bojovala. „Myslela jsem, že umřu,“ svěřila se v rozhovorech. Nyní už je ale v plné síle a chystá se na pokračování svého turné Head Above Water, které odstartuje na jaře příštího roku.

Během chystané koncertní šňůry se zpěvačky dočkají konečně také evropští fanoušci. Turné zahájí 16. března v Miláně, k jeho završení pak dojde 2. dubna v Manchesteru. Mezi tím navštíví například Amsterdam, Paříž i Berlín. Nejpodstatnější ale je, že se zastaví také v české metropoli, kde vystoupí 23. března v holešovické Tipsport areně.

„Na mém turné Head Above Water po Severní Americe jsme prožili ty nejkrásnější chvíle! Nemohu uvěřit, jak rychle to celé uteklo. Vidět každou noc všechny ty vaše tváře a cítit vaši energii bylo přesně to, co jsem potřebovala,“ říká Avril Lavigne, „opravdu se mi moc stýskalo po tom být na pódiu a zpívat s vámi. Byla jsem opravdu moc šťastná! O to s větším nadšením mohu oznámit, že příští rok bude turné pokračovat s koncertními zastávkami v Evropě, Japonsku a Číně.“

Kromě aktuálního alba představí na pražském koncertě zpěvačka i své největší hity, které bodovaly v hudebních hitparádách především na počátku tohoto tisíciletí. Návštěvníci se tak dočkají písní, jako jsou Complicated, My Happy Ending, Girlfriend či Sk8er Boi. Vstupenky na koncert jdou do prodeje 1. listopadu od 9:00.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!