Halloween pro dospělé v Praze: párty, filmové přehlídky i hororová představení

Halloween pro dospělé v Praze: párty, filmové přehlídky i hororová představení 

Oslavit předvečer Svátku všech svatých klasicky i netradičně můžete od konce října do začátku listopadu na mnoha místech v Praze. Přinášíme vám výběr osmi akcí, které byste si neměli nechat ujít.

Halloween – Best of Horrors

Fandíte Freddymu Krugerovi z Elm Street nebo třeba Pennywisovi z Derry? Všechny hororové příznivce zve na tematickou párty vinohradská Retro Music Hall, uskuteční se v sobotu 26. října. Pravé peklo rozproudí čtveřice DJs, těšit se můžete i na strašidelnou výzdobu klubu a kostýmy barmanů.  

Halloween vol. 5

Párty k předvečeru Svátku všech svatých chystá již popáté také holešovický klub Cross, kde se bude v sobotu 26. října strašit ve všech třech patrech. Akce láká na nabitý hudební program, taneční vystoupení, halloweenskou výzdobu a soutěž o nejlepší kostým, který organizátoři doporučují jako dress code.

Korzo Pragovka / Halloween a Michal David: Headliner

Netradičně můžete Halloween oslavou výtvarného umění ve vysočanské galerii Pragovka. Sváteční veselí začne ve čtvrtek 31. října odpoledním workshopem výroby masek a lampionů z dýní, následně se uskuteční happening k výstavě Portrét rodiny autora Davida Bartoše. Vpodvečer budou na programu komentované prohlídky aktuálních expozic a korzo dovrší afterparty pod taktovkou umělecké dvojice Michal David, která představí performanci Headliner přibližující život bohaté popkulturní hvězdy.

Halloween v Aeru

Dnes již kultovní horor Věc z roku 1982 v režii mistra strachu Johna Carpentera nabídne přímo ve sváteční den, ve čtvrtek 31. října večer, žižkovské kino Aero. Předskokanem děsivého příběhu o skupině vědců na Antarktidě, kterou terorizuje vražedný mimozemský organismus, bude v 18 hodin pokračování Zombielandu s podtitulem Rána jistoty.

Prague Halloween Festival

Čarodějkami, zombie, monstry a strašidly se to bude hemžit ve čtvrtek 31. října v centru města v klubu Roxy, kde se uskuteční tradiční halloweenský festival. Na dvou stagích si poslechnete různé hudební žánry, chybět nebudou ani strašidelné dekorace, malování na tělo a obličej, děsivá vystoupení, soutěž o nejlepší kostým nebo slevy na drinky.

Halloween party

Prague Fear House ve Vodičkově ulici láká o prvním listopadovém víkendu na třídenní párty. Každý host obdrží welcome drink podávaný v injekční stříkačce a poté bude mít možnost zhlédnout hororová herecká i taneční představení, ochutnat speciální koktejly nebo se zúčastnit soutěže o nejlepší halloweenskou dýni. Jako dress code se doporučuje tematický převlek.

Festival otrlého diváka – dušičkový speciál

Jste už vůči současným hororům otupělí a hledáte něco neotřelého? V tom případě byste si v sobotu 2. listopadu během Svátku zesnulých neměli nechat ujít čtyři promítání nepříliš známých filmů, jejichž sledování vyžaduje silnější povahy. Odpoledne a večer vás v kině Aero čeká mysteriózní dílo Mrtví a pohřbení, komedie Pohřební akademie, horor Masakr v Alzatrazu a nakonec akční snímek Pan Vampýr.

Halloween vol. 2

Správnou temnou atmosféru navodí publiku žižkovského klubu Fatal halloweenská párty, která se zde koná v pátek 8. listopadu. V průběhu večera vystoupí tři kapely, a to rockové uskupení RefreshRobot, metalová formace Breed a opět metalisté z KissTheCarpet. Každý maskovaný návštěvník získá slevu na vstupném, nezapomeňte tedy na hororový kostým a výzbroj.

Foto: Pixabay

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!