SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na exhibici šipkařských legend Prague Darts Masters

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na exhibici šipkařských legend Prague Darts Masters 

Světoznámé šipkové legendy v čele s Philem Taylorem a Paulem Limem míří v listopadu do Prahy a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Sportovní hala Královka na pražské Letné bude v pátek 1. listopadu hostit proslulé hráče šipkového sportu z celého světa i České republiky.

Mezi nejznámější letošní účastníky exhibice patří bezesporu Angličan Philip Douglas Taylor, jenž za svou kariéru získal šestnáct titulů mistra světa. Sekundovat mu bude rodák ze Singapuru Paul Lim, který hodil 9šipkové zavření na mistrovství světa. Hvězdnou čtveřici doplní ostrovní hráči Martin "Wolfie" Adams a Colin Lloyd. Z domácích šipkařů se předvede třeba Miloslav Navrátil, Karel Sedláček nebo Martin Hoffmann.

Chcete se zúčastnit exhibice Prague Darts Masters? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x2 vstupenky na přehlídku.

Soutěžní otázka:

Kolik titulů mistra světa obdržel šipkař Phil Taylor?

A) 16

B) 9

C) 3

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve středu 30. října dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv PDM

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!