Tenkrát v Deadtown. Cirkusový western bratří Formanů se do příští neděle odehrává v prostorách ČVUT

Tenkrát v Deadtown. Cirkusový western bratří Formanů se do příští neděle odehrává v prostorách ČVUT 

Originální divadelní inscenace Deadtown z dílny bratří Formanů, která spojuje kabaretiéry s cirkusáky a ošlehanými pistolníky, se až do neděle 3. listopadu odehrává v Saloonu postaveném na půdě ČVUT v Praze.

Na návrat do dob Divokého západu, převratných vynálezů, vzniku filmu a grotesek zve divadelní představení Forman Brothers‘ Wild West Show, jež letos tvůrci zasadili do dejvického kampusu.

Do poslední chvíle jsme neměli místo, kde bychom mohli hrát. Nakonec nám Praha 6 pomohla získat prostor u Fakulty stavební ČVUT. Deadtown je po třech letech hraní a dvě stě padesáti odehraných představeních po světě a v Čechách krásně „vyladěnej“, tak se těším, že ho můžeme v této podobě ukázat právě pražskému publiku, které vidělo před těmi lety jedno z prvních uvedení,“ nechal se slyšet Petr Forman.

Představení odehrávající se na počátku minulého století, kdy v Praze žije kouzelník a iluzionista a majitel laciného kabaretu, jenž je nadšený z technických vynálezů své doby a sní o amerických pláních s kovboji a jejich nespoutanými kráskami, mělo českou premiéru před dvěma lety na open air festivalu Arena Divadla bratří Formanů. Během uplynulých let ho soubor dovezl mimo jiné do Velké Británie, Dánska nebo Španělska.

Vstupenky na pražské reprízy pořídíte v předprodeji za 750 korun.

Foto: archiv Deadtown

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!