SOUTĚŽ: Poslechněte si naživo electroswingového mága Parova Stelara v Praze

SOUTĚŽ: Poslechněte si naživo electroswingového mága Parova Stelara v Praze 

Do Prahy se vrací slavný rakouský DJ a hudebník Parov Stelar s novou deskou a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Holešovickou Tipsport Arenu v pátek 29. listopadu roztančí hvězda electroswingu Parov Stelar, který ještě letos vydá nové album, z něhož už zveřejnil dva singly Gringo a Snake Charmer. Během podzimního turné přinese zcela novou scénu, světelnou show a vizuály, o kterých slíbil, že budou větší a lepší než kdy jindy.

Čtyřiačtyřicetiletý Marcus Füreder se na scéně pod pseudonymem Parov Stelar pohybuje od konce devadesátých let, kdy začínal coby DJ v nočních klubech. Své první EP s názvem Kiss Kiss vydal v roce 2004. Největší úspěch mu však přinesly až electroswingové nahrávky, mezi nejznámější patří třeba All Night, The Sun, Jimmy’s Gang nebo Clap Your Hands.

Chcete se zúčastnit pražského vystoupení Parova Stelara? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x1 vstupenku na koncert.

Soutěžní otázka:

Který den a měsíc letos Parov Stelar oslaví pětačtyřicáté narozeniny?

A) 8. prosince

B) 14. listopadu

C) 27. listopadu

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 8. listopadu dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!