Nick Cave dorazí se svou aktuální nahrávkou Ghosteen do České republiky

Nick Cave dorazí se svou aktuální nahrávkou Ghosteen do České republiky  

Nick Cave and the Bad Seeds dorazí příští rok do České republiky, aby fanouškům představili nejnovější dvojalbum Ghosteen.

Po třech letech se vrátí Nick Cave se svou kapelou do české metropole. Fanouškům dovezou nové písně z intimní nahrávky Ghosteen, kterou vyjíždí propagovat na velké evropské turné. Australský zpěvák zahájí koncertní šňůru 22. dubna v portugalském Lisabonu. Do Prahy dorazí 30. května 2020, kdy vystoupí v pražské O2 areně.

Zbrusu nová nahrávka Ghosteen sklízí pochvalné recenze od nejuznávanějších kritiků. "Nesmírné dílo plné melancholie" píše o nahrávce magazín Rolling Stone, "Neskutečná nádhera" chválí The Times a The Sun dodává: "Grandiózní svým designem. Vyplněné nevídanou hloubkou i poetickými texty."

Zatímco předchozí nahrávka Skeleton Tree byla napřímo poznamenána smrtí jednoho z dvojčat Nicka Cavea a byla této tragické události plná, na desce Ghosteen se se smrtí svého syna, který zemřel při pádu z útesu, zpěvák vyrovnává. Při poslechu tam může člověk projít různými dázemi smutku. Od zloby před odmítání po smíření. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!