SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na pražský koncert Earth, Wind & Fire Experience

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na pražský koncert Earth, Wind & Fire Experience 

Do pražské Lucerny zamíří 4. listopadu multižánrové uskupení Earth, Wind & Fire Experience a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Na funkovou smršť láká pražský koncert třináctičlenné americké kapely Earth, Wind & Fire Experience, která se často řadí mezi headlinery předních jazzových festivalů a nabízí hudební zážitek, v němž se kromě funku a jazzu mísí žánry jako R&B, soul, disco, taneční hudba, pop a rock.

V čele skupiny je známý kytarista Al McKay, šestinásobný držitel prestižního hudebního ocenění Grammy, který v minulosti spolupracoval třeba s Tinou Turner, The Temptations a mnoha dalšími interprety.

Formace do české metropole v pondělí 4. listopadu doveze své chytlavé melodie a taneční rytmy, a navodí tak atmosféru kalifornské hippie éry.

Chcete se zúčastnit listopadového vystoupení Earth, Wind & Fire Experience v Praze? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x2 vstupenky na koncert.

Soutěžní otázka:

Kolik cen Grammy získal kytarista Al McKay?

A) 1

B) 6

C) 3

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve středu 30. října dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Smart Communications

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!