SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na představení Přibližně dvaatřicet zubů v pražském Divadle Kámen

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na představení Přibližně dvaatřicet zubů v pražském Divadle Kámen 

Ve čtvrtek 31. října obsadí Divadlo Kámen v Praze představení Přibližně dvaatřicet zubů a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Fantasy románem Svatá kniha vlkodlaka současného ruského autora Viktora Pelevina se nechal inspirovat dramatik Petr Odo Macháček a vytvořil inscenaci Přibližně dvaatřicet zubů pro své domovské Divadlo Kámen, které ji v nejbližší repríze uvede ve čtvrtek 31. října.

Sám autor jevištní adaptace své dílo označil za „lehce konceptuální honičku podmáčenou krajinou s odlesky Pelevinova románu“ a charakterizoval ho také jako „převážně radostnou nedokonalou proměnu ve světle skomírajícího reflektoru“.

Chcete se zúčastnit říjnové reprízy představení Přibližně dvaatřicet zubů? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky na inscenaci.

Soutěžní otázka:

Jaký je součet všech zubů všech inscenací Divadla Kámen?

A) 74

B) 62

C) 64

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 25. října dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Divadla Kámen

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!