Kapela Dymytry se chystá na turné. Fanouškům čekání zkracuje novými videoklipy

Kapela Dymytry se chystá na turné. Fanouškům čekání zkracuje novými videoklipy 

Nové album, podzimní turné a čtyři čerstvé videoklipy. Kapela Dymytry má za sebou velmi produktivní období, které stále nekončí.

Skupina Dymytry vydala po dlouhých čtyřech letech nové studiové album Revolter, s nímž vyráží na turné. "Tahle deska představuje to nejlepší, co v nás je. Věřím, že s ní ukojíme nejen naše metalu chtivé fanoušky, ale také ty, kteří si oblíbili naší modernější a elektronickou tvář Dymytry," říká k novinkové nahrávce kapelník Jiří Urban.

Koncertní šňůru odstartuje kapela 26. října v Českých Budějovicích. Následovat budou Karlovy Vary, Plzeň, Liberec, Zlín a další. Dymytry vyrazí rovněž na Slovensko, a to konkrétně do Trenčína a Bratislavy. V rámci turné chystají také tři mega koncerty nazvané Dymytry Revolter Monstrum Show. Dočkají se jich fanoušci v Brně, Ostravě a v Praze.

Fanoušci se ale při čekání na začátek turné rozhodně nenudí. Dymytry jim totiž postupně představují čtyři nové videoklipy k nedávno zveřejněným písním. Začali singlem Zůstaň stejná. "Píseň Zůstaň stejná jsem si vybral, protože mě baví tato poloha kapely a také proto, že hned na první poslech jsem věděl, o čem klip bude. První dojem je pro mě hrozně důležitý," vysvětluje režisér Zbyněk Raušer.

Druhý videoklip zveřejnila kapela k písni Chernobyl, třetí k songu Není cesty ven. Na čtvrtý fanoušci ještě čekají.

Dymytry Revolter Tour

Foto: Martin Vaněk

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!