27 Club ve velkém stylu. ROXY a NoD oslaví narozeniny interaktivním divadlem i koncerty

27 Club ve velkém stylu. ROXY a NoD oslaví narozeniny interaktivním divadlem i koncerty 

Dvacáté sedmé narozeniny letos slaví pražský klub ROXY a spřízněný experimentální prostor NoD. Od 21. do 26. října nabídne bohatý program plný koncertů, parties, výstav i divadelních inscenací.

Narozeniny klubu Roxy a  experimentálního prostoru NoD každoročně přitahují zvučná jména, v minulosti během oslav vystoupila třeba Morcheeba, Slaves, Solomun, Stephan Bodzin nebo High Contrast.

Letošní výroční program otevře unikátní interaktivní divadelní hra s názvem Zaživa!, jejímž námětem bude zombie apokalypsa. Odehraje se v pondělí 21. a v úterý 22. října večer v divadle NoD.

Ve středu připomene vystoupením v Roxy počátky elektronické hudby německé uskupení Tangerini Dream, které se na scéně pohybuje už půlstoletí. Na koncert chystají jeho členové speciální audiovizuální show.

Čtvrtek bude ve znamení tuzemských, respektive českých a slovenských interpretů. Na hlavní stage se ukážou Manon Meurt z Rakovníka, kteří představí novinky z připravované desky, a post-indie formace Luvver z Nitry.

Do Fora Karlín se částečně přesune páteční program, uskuteční se tu vystoupení legendy britské grime scény, rappera Skepty. V domovském Roxy se 25. října můžete těšit na ostrovní techno ikonu Rebekah. Oslavy dovrší sobotní show drumandbassového projektu Black Sun Empire.

Rakovničtí Manon Meurt. Foto: archiv Roxy

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!