Méně balad a více popu. Sam Smith promluvil o připravovaném albu

Méně balad a více popu. Sam Smith promluvil o připravovaném albu 

Anglický zpěvák, skladatel a především hudebník s neskonalým pěveckým talentem Sam Smith potvrdil, že pracuje na vydání třetího studiového alba. Mělo by vyjít příští rok a vypadá to, že namísto zádumčivých, pomalých skladeb bude na fanoušky čekat popová, energická a taneční hudba.

Nové album by mělo vyjít po tříleté pauze od vydání zpěvákovy druhé desky The Thrill Of It All, které vévodil především singl Too Good at Goodbyes. Její obsah by se dal charakterizovat obdobně jako Smithovo debutové album. Bylo plné emotivních a pomalých skladeb, kterým dominoval zpěvákův silný hlas doprovázený hrou na klavír. Zdá se však, že to by se mohlo s příchodem nové desky změnit

"V poslední době jsem odhalil část mé osobnosti, kterou si normálně nechávám pro sebe nebo pro mé nejbližší. Najednou jsem ji ukázal i ostatním a oni si jí zamilovali. Je to jako povolení, že můžu dělat to, co jsem vždy chtěl. Popovou hudbu," svěřil se Smith během rozhovoru v pořadu Zach Sang Show.

Album vyjde příští rok a mělo by obsahovat méně balad a více popově laděných skladeb ve stylu jeho posledních dvou singlů How Do You Sleep? či hitu Dancing With A Stranger, který nazpíval společně s americkou umělkyní Normani.  

Sedmadvacetiletý rodák z Londýna se na hudební scéně pohybuje od roku 2012, kdy spolupracoval na skladbě Latch elektronické skupiny Disclosure. Od té doby stihl posbírat nejedno významné ocenění. Kromě čtyř hudebních cen Grammy, které obdržel za své debutové album In The Lonely Hour, má na svém kontě také Oscara za nejlepší filmovou skladbu roku 2015. Sošku získal za skladbu Writing's on the Wall, kterou napsal společně s Jimmym Napesem pro dvaačtyřicátou bondovku Spectre.

Foto: Sam Smith, facebook 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!