Studio Ypsilon zkouší novou hru o Spálené ulici a nabízí slevu na říjnová představení

Studio Ypsilon zkouší novou hru o Spálené ulici a nabízí slevu na říjnová představení 

Do padesáté šesté sezóny letos v září vstoupilo pražské Studio Ypsilon. Do současného repertoáru chystá přidat hru Spálená 16 v režii Jana Schmida. V říjnu láká na zvýhodněné vstupné na vybrané inscenace u příležitosti měsíce seniorů.

V nové sezóně čekají návštěvníky divadelní scény v srdci hlavního města tradiční představení, jakými jsou Rusalka nejen podle Dvořáka, Hlava Medúzy, Prodaná nevěsta nebo například Škaredá středa. Dočkají se i uvedení repríz novějších her v repertoáru, ať už Swing se vrací, Varieté Freda A., Kostky jsou vrženy aneb Don Juan a hlavně pocta Jaroslavu Ježkovi nebo inscenace Utíkejte, slečno Nituš.

Během podzimu se navíc začne zkoušet připravovaná autorská hra Jana Schmida s názvem Spálená 16, která publikum provede historií stejnojmenné ulice v blízkosti stanice metra Národní třída, kde Studio Ypsilon sídlí.

Z prvního čtení inscenace Spálená 16. Foto: archiv Studia Ypsilon

Pro tento měsíc si divadlo nachystalo akci Pozvi seniora do divadla – mladí fandí zkušenějším, která nabádá zástupce nejmladší generace, aby neopomíjeli starší členy své rodiny a brali je za kulturou.

Odměnou je pro ně 20procentní sleva na tato vybraná představení: Utíkejte, slečno Nituš!, Sežeňte Mozarta!, Jezinky a bezinky, Babička se vrací, Varieté Freda A. a Kostky jsou vrženy aneb Don Juan a hlavně pocta Jaroslavu Ježkovi. Zlevněné vstupenky si můžou vyzvednout pouze v pokladně divadla ve všední dny od 9 do 19.30 hodin a o víkendu vždy hodinu před začátkem představení.

Z inscenace Kostky jsou vrženy. Foto: archiv Studia Ypsilon

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!