Odkládám evropské turné, protože ještě nejsem připravený. Ozzy Osbourne dál bojuje s úrazem krční páteře

Odkládám evropské turné, protože ještě nejsem připravený. Ozzy Osbourne dál bojuje s úrazem krční páteře  

Ozzy Osbourne odkládá své evropské koncertní turné a spolu s ním také pražský koncert, který se měl uskutečnit 29. února 2020 v O2 areně. Nový termín zatím znám není, zpěvák ale fanoušky uklidňuje, že se do důchodu rozhodně nechystá.

"Hlásím se, abych vám poskytl informace o svém zdravotním stavu," začíná Ozzy Osbourne videovzkaz určený fanouškům, "jak možná víte, nebo možná nevíte, na počátku letošního roku jsem měl špatný pád." Sedmdesátiletý hudebník si během něj vážně poranil krční páteř. "Mám teď v krku více šroubů a matek než ve svém autě," glosuje situaci.

"Neumírám, zotavuji se. Jen to trvá trochu déle, než jsme si všichni mysleli," vysvětluje Osbourne důvod odložení evropského turné, "nudím se, jsem stuhlý tím, jak musím celé dny trávit na za*raný posteli. Nemohu se dočkat, až znovu zvednu svůj zadek a budu pokračovat. Ale budete muset být ještě trochu trpělivější."

Evropské fanoušky pak Osbourne uklidňuje tím, že rozhodně ještě nejde do důchodu a že další koncerty samozřejmě plánuje. Mohou se rovněž těšit na nové album, které se právě připravuje. Náhradní termíny evropského turné by se měly uskutečnit někdy v první polovině roku 2021. Konkrétní data ale ještě nejsou k dispozici.

"Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti. Nový termín a více informací budou zveřejněny v nejbližších dnech," dodává pořadatelská agentura Live Nation.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!